top of page
5D9CC0F6-E3E1-4831-A371-A8DC250BA1F7.jpeg

MENSEN LATEN GLUNDEREN MET BLOEMEN

Love humans - Love flowers

ONTMOET MIEKE

Ik ben Mieke Paelinck, bezielster van Glunder. Glunder is dé uitkomst van een balansoefening. Een oefening die we allemaal – bewust of onbewust -  maken. En sinds de coronapandemie misschien nog meer dan ooit te voren. Midden in de rush van een pittig gezinsleven, in combinatie met een boeiende hoofdjob, was ik ook op zoek naar rustpunten. Of toch naar momenten waarop ik mijn gedachten even kan ‘stilleggen’ en kan ontsnappen aan de dagdagelijkse drukte. Een zoektocht werd gestart, maar de keuze voor ‘iets met bloemen’ lag niet ver weg. Met mama’s paplepel werd de bloemenliefde al van toen ik klein was meegegeven. Al-tijd waren bloemen het beste geschenk! En zeg nu zelf?!

 

‘Ondernemen’  pur sang, wil ik heel graag combineren met sociale waarden. In mijn hoofdjob ga ik als outreachende werker samen met gezinnen in een kwetsbare gezinssituatie op pad. Samen zoeken, samen teleurstellingen en geluksmomenten delen. We zoeken samen naar het meest passende ‘antwoord’ op een vraag.  En je raadt het al,  ‘samen‘ is hierbij de key! We ontmoeten elkaar in een ongedwongen sfeer om de kansen van kinderen maximaal te maken. Voor mij met stip de mooiste job die er bestaat.

Maar ook een job die soms de ruwheid en de hardheid van het leven toont. 

 

Nu droom ik er van om deze passie te combineren met mijn passie voor bloemen. Zorg dragen is het liefste wat ik doe en in alle mogelijke situaties kan je met bloemen zoveel zeggen.

Ze zijn immers de pareltjes van onze natuur. En als je ze krijgt… gaan ogen glunderen want JIJ bent de moeite waard!

7876340D-4F0E-4FB6-A02F-2FD9DE9E7C02.jpeg
bottom of page